Idén is elnyertük Családbarát Munkahely tanúsítványt

Idén is elnyertük Családbarát Munkahely tanúsítványt

A GYSEV CARGO Zrt. megőrizte a Családbarát Munkahely arany fokozatát

Örömmel jelenthetjük be, hogy a GYSEV CARGO Zrt. megőrizte a 2021-ben elnyert Családbarát Munkahely arany fokozatát.

A pályázat olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító programokat és intézkedéseket támogat, amelyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Az értékelés során vizsgálták a vállalat családbarát attitűdjét, juttatásait, a családokat érintő rendezvényeket és eseményeket, a közösségépítő programokat, a fizikai és mentális egészség megőrzését segítő tevékenységeket, valamint az ezekhez kapcsolódó szabályzatokat egyaránt.

Ez a tanúsítvány nemcsak egy papírdarab – ez a családbarát szemlélet kifejezése, amelynek alapja a tisztelet, empátia és a munka és család egyensúlyának fontossága. Cégünk elkötelezett az iránt, hogy munkavállalóinknak ne csak egy munkahelyük legyen, hanem egy olyan közösség része, ahol értékelik és támogatják egymást minden életszakaszban.

Ez az elismerés a közös erőfeszítések eredménye, és büszkék vagyunk rá, hogy olyan munkahelyet teremthetünk, ahol mindannyian fejlődhetünk és együtt építhetjük a jövőt. Köszönjük minden kollégánknak és családtagjuknak az elkötelezettségüket és hozzájárulásukat!

Célunk, hogy továbbra is fenntartsuk és fejlesszük a családbarát szemléletet, és mindannyiunk számára élhető és boldog munkahelyet teremtsünk.