GYSEV CARGO Zrt.

Rólunk

Ismerje meg cégünket

A GYSEV cégcsoport több mint 150 éves tapasztalata a XXI. század árufuvarozási kihívásaiban is a legjobb alternatívát kínálja a speditőröknek, fuvarszervezőknek és vállalatoknak. Küldetésünk, hogy ügyfeleinkkel együtt megálmodott szolgáltatást teljesítsük. Tudjuk, hogy a közös munkában kiemelten fontos szerepe van a kommunikációnak és tájékoztatásnak. Hiszen tudjuk, nincs is annál kellemetlenebb, amikor a késések mellett még információt sem kapnak az áruk hollétéről, a fellépő problémákról. Büszkék vagyunk meglévő kapcsolati hálónkra, melynek köszönhetően megbízható és tervezhető vasúti szolgáltatásokat tudunk lebonyolítani partnereink számára.

GYSEV CARGO Zrt.

Filozófia

A GYSEV CARGO Zrt.-nél kiemelt figyelmet szentelünk a jövő generáció, a gyerekeink számára egy élhető környezet megőrzésére és külön öröm számunkra, hogy ezt a környezetbarát szállítási szektorban működve a mindennapi tevékenységünkkel is megtehetjük. Vigyázzunk együtt a bolygónkra, hiszen nincs másik. Azaz No Planet B.

Küldetés

Küldetésünk, hogy a működési területünkön lehetőséget kínáljunk a hazai kis- és középvállalatoknak is bekapcsolódni a nemzetközi szállítási láncokba oly módon, hogy a környezet védelméhez is hozzájárulnak. Mindemellett cégünk a nagyobb volumenű szállítási igénnyel rendelkező vállalkozások számára is megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó szolgáltató tud lenni. Alapfilozófiánk szerint jelenleg nincs alternatív élőhely, ezért ennek megőrzésében való közreműködést minden potenciális szállítási igénnyel rendelkező partnerünknek biztosítjuk. Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árszínvonalon és magas minőségben tudjuk biztosítani környezetbarát logisztikai megoldásainkat. Ez tesz minket minden esetben A LEGJOBB ALTERNATIVÁVÁ.
GYSEV CARGO Zrt.

Értékek

Elkötelezettség
Piac- és vevőcentrikus szolgáltatásokkal igyekszünk elköteleződni a partnereink iránt.
Jövőorientált vállalat
A GYSEV CARGO Zrt. jövőorientált, siker- és tudásközpontú vállalat, hosszú távon gondolkodik és a hosszú távú fejlődést támogatja.
Inspiráló környezet
Vállalatunk agilis, elkötelezett, fejlődőképes és teljesítményorientált munkatársai számára megfelelő kompenzációt és ösztönzőket, fejlődési lehetőségeket, a közösen elért eredmények alapján stabil munkahelyeket és inspiráló vállalati környezetet biztosít, magasfokú lojalitást tanúsító, jól képzett és elégedett munkatársakkal rendelkezik.
Biztonság mindenek előtt
Nem ismerünk kompromisszumokat a dolgozók és az áruk biztonsága érdekében hozott szabályok és azok betartása tekintetében.
Fenntartható fejlődés
A vasút az uniós közlekedés számlájára írható üvegházhatásúgáz-kibocsátásnak mindössze 0,4%-áért felel (a közlekedés adja az EU teljes kibocsátásának egynegyedét). Ráadásul a vasút az egyetlen olyan közlekedési eszköz, amelynek energiafogyasztása és kibocsátásai 1990 és 2017 között folyamatosan csökkentek, és amely egyre nagyobb mértékben használ megújuló energiaforrásokat.
Családbarát munkahely
A GYSEV CARGO Zrt. második alkalommal nyerte el a Családbarát Munkahely arany fokozatát. A pályázat értékelése során vizsgálták a vállalat családbarát attitűdjét, juttatásait, a családokat érintő rendezvényeket és eseményeket, a közösségépítő programokat, a fizikai és mentális egészség megőrzését segítő tevékenységeket, valamint az ezekhez kapcsolódó szabályzatokat egyaránt.
Társadalmi felelősség
Érték alapú vállalkozás, amely szem előtt tartja vállalati társadalmi felelősség (CSR) szempontjait, és stratégiája mentén érvényesíti azokat.

Karrier a GYSEV CARGO Zrt.-nél

Biztos munkahely és családias környezet a 10 éves GYSEV CARGO Zrt.-nél. Munkavállalóknak szóló legfontosabb értékekről, az inspiráló vállalati környezetről és a nyitott pozíciókról Karrier oldalunkon tájékozódhat.
GYSEV CARGO Zrt.

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Írjon nekünk üzenetet és kollegáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.