PREZENTÁCIÓ AZ EKOL LOGISTIC KFT. RENDEZVÉNYÉN Vissza

PREZENTÁCIÓ AZ EKOL LOGISTIC KFT. RENDEZVÉNYÉN

Az Ekol Logistics Kft. 2017 szeptemberében indította be az első intermodális irányvonatát Budapestről a németországi Kölnbe. Ezzel az Ekol Logistics Kft. az első magyar logisztikai szolgáltató, amely saját szervezésben üzemeltet közvetlen irányvonatot. „Az intermodális szállítási mód környezetbarát és költséghatékony megoldás a közúti fuvarozással szemben, valamint az áruk biztonságos célba juttatása is garantált.”

Az Ekol Logistics Kft. 2017 szeptemberében indította be az első intermodális irányvonatát Budapestről a németországi Kölnbe. Ezzel az Ekol Logistics Kft. az első magyar logisztikai szolgáltató, amely saját szervezésben üzemeltet közvetlen irányvonatot.

„Az intermodális szállítási mód környezetbarát és költséghatékony megoldás a közúti fuvarozással szemben, valamint az áruk biztonságos célba juttatása is garantált.” 

A fenti gondolatra alapozva az Ekol Kft. további PR rendezvénnyel kívánta népszerűsíteni irányvonatát a magyarországi termelő vállalatok és közúti szállítmányozó cégeknek, hogy minél többen éljenek egy olyan lehetőséggel, mely az üzemelést követé első 4 hónap elteltével pozitív megítélést szerzett az árufuvarozási piacon. 

Budapesten a Lurdy-ház konferenciatermében megrendezésre kerülő rendezvényen több mint 30 vállalat képviseltette magát, hogy többet tudjon meg az irányvonati projektről és azon történő fuvarozási lehetőségekről. A rendezvényen az Ekol Hungary Kft. üzletfejlesztési menedzsere és más a projektért felelős vezetők prezentációja mellett, vállalatunk Lévay Péter, értékesítési menedzser személyében is szerepet kapott. Lehetőségünk nyílt a projekt összetettségének valamint a vasúti árufuvarozás szempontjából való kiemelten nagy mértékű szerepvállalásunk bemutatására. 


Bízunk benne, hogy a vállalatunk által nyújtott magas színvonalú szolgáltatással támogathatjuk az irányvonati projekt sikerességét és további fejlődését. '