II. KÁRPÁT EXPO, BUDAPEST Vissza

II. KÁRPÁT EXPO, BUDAPEST

A Magyar Nemzeti Kereskedőház által a tavalyi évben életre hívott Kárpát-medencei Gazdasági Kiállítás és Konferencia egyöntetű pozitív fogadtatására tekintettel az idei évben is megrendezésre került az összmagyarság legjelentősebb gazdasági fóruma. A 2018-as évben a GYSEV CARGO Zrt. is meghívást kapott a konferenciára, mint a térség egyik vezető vállalata, mely Magyarországon és Ausztriában egyaránt képviselteti magát.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház által a tavalyi évben életre hívott Kárpát-medencei Gazdasági Kiállítás és Konferencia egyöntetű pozitív fogadtatására tekintettel az idei évben is megrendezésre került az összmagyarság legjelentősebb gazdasági fóruma.

A 2018-as évben a GYSEV CARGO Zrt. is meghívást kapott a konferenciára, mint a térség egyik vezető vállalata, mely Magyarországon és Ausztriában egyaránt képviselteti magát.

A kiállításnak a budapesti Várkert Bazár szolgált helyszínéül, ahol mintegy 400 kiállítót és további 1500 résztvevőt láttak vendégül, ami egyértelmű fokmérője annak, hogy az elmúlt években mekkora előrelépést tettek közösen az anyaország és a határon túli területek kapcsolatainak fejlesztésében.

A 2010 óta eltelt időszak egyik legfontosabb eredménye a nemzeti összetartozás megerősítése volt: közjogi, társadalmi, és gazdasági értelemben egyaránt. Ezen területek közül is kiemelkedik a külhoni magyar közösségek körében indított gazdaságfejlesztési programok sikeressége.

A II. Kárpát-medencei Gazdasági Kiállítás és Konferencia amellett, hogy összmagyar gazdasági fórum és üzletember találkozó, lehetőséget teremtett a magyar-magyar gazdasági kapcsolatok erősítésére, egyúttal a nemzetpolitikában elért eredmények áttekintésére, a feladatok meghatározására.

A kiállításról továbbiakban a konferencia weboldalán tájékozódhatnak http://www.karpatexpo.hu/