Adományátadó ünnepség a Hova Tovább 2006 Alapítvány részére Vissza

Adományátadó ünnepség a Hova Tovább 2006 Alapítvány részére

A Hova Tovább 2006 alapítványt a szülők hozták létre, hogy halmozottan sérült, mozgássérült, a szakorvosi vélemény és szakorvosi vizsgálatok alapján önmagára és társaira veszélyt nem jelentő személyeket támogasson, lehetőség szerint részükre napközbeni felügyeletet, ellátást biztosítson, fejlesztő programokat, terápiákat szervezzen, támogassa az integrációt, a fogyatékkal élők életét, és könnyítse életkörülményeiket Sopronban és vonzáskörzetében.

Az Alapítvány által szervezett terápiák, fejlesztések révén a sérült személyek megtarthatják fizikai állóképességüket, csökkenhetnek a deformitások, a tartásproblémák korrigálhatók.

Az Alapítvány a folyamatos fejlesztésen dolgozik, ehhez az anyagi hátteret főként támogatásokból, adományokból biztosítják.

2018. évben a GYSEV CARGO Zrt. ismét csatlakozott az adományozók sorához.

Magára az adomány átadására ünnepélyes keretek közt került sor Sopronban. Közeledve az év végéhez, egy kis ünnepség keretében találkozott a GYSEV CARGO Zrt. vezérigazgatója, Boda János az Alapítvány elnökével, Földes Tamásnéval, a szülőkkel, és elsősorban a sérült fiatal felnőttekkel, akik saját bevallásuk szerint nagyon izgultak, és várták ezt az eseményt.

Maga az ünnepség két megható beszéddel kezdődött, ahol egyrészt az Alapítvány elnöke beszámolt a mindennapok küzdelmeiről, és örömeiről, majd a cég vezérigazgatója elismerően nyilatkozott erről az egészséges életet élő emberek számára elképzelhetetlen erőfeszítésről.

Ezután következett magának az adománynak a jelképes átadása, a GYSEV CARGO Zrt. 2018. évben 1.000.000 Ft-tal támogatja az Alapítvány munkáját. Az Alapítvány működésének technikai feltételeit tudja ebből az összegből javítani, több fejlesztési lehetőséget biztosítva így a fiataloknak.

A gyerekek is készültek, egy verset, majd egy dalt hallhattak a résztvevők az előadásukban, ezt követően pedig lehetőség nyílt egy kis beszélgetésre, ismerkedésre, ahol a sérült fiatalok is megnyíltak, meséltek életükről.

További sok sikert és kitartást kívánunk az Alapítvány munkájához!