A BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM HALLGATÓINAK LÁTOGATÁSA Vissza

A BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM HALLGATÓINAK LÁTOGATÁSA

Mint minden év tavaszán, 2018-ban is ellátogattak a GYSEV CARGO Zrt. rendező pályaudvarára és konténertemináljára a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki és Logisztikai, Szállítmányozási Tanszékének hallgatói. A tanulmányi kirándulás célja az volt, hogy a diákok betekintést nyerjenek a logisztika és árufuvarozás mindennapjaiba és gyakorlati életébe. A már megszokott forgatókönyv szerint Grubits Csabáné kereskedelmi központvezető és Dergez

Mint minden év tavaszán, 2018-ban is ellátogattak a GYSEV CARGO Zrt. rendező pályaudvarára és konténertemináljára a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki és Logisztikai, Szállítmányozási Tanszékének hallgatói. A tanulmányi kirándulás célja az volt, hogy a diákok betekintést nyerjenek a logisztika és árufuvarozás mindennapjaiba és gyakorlati életébe.
A már megszokott forgatókönyv szerint Grubits Csabáné kereskedelmi központvezető és Dergez István logisztikai raktárvezető tartott tájékoztatást és körbevezetést a fiataloknak, melynek során a forgalmi irányítóközpontba, a „Toronyba” is felmehettek, bepillantva a vasúti árufuvarozás mindennapjaiba.
Jövőre újra várjuk az érdeklődőket!