A felelős vállalat

A felelős vállalat

A GYSEV CARGO Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a mindennapi működésében felelős vállalatként tevékenykedjen az árufuvarozási piacon. Felelősséggel tartozunk a környezetünkért, a bolygónkért, a partnereinkért, a munkavállalóinkért, a társadalomért.

A vasúti árufuvarozás más fuvarozási módokkal összehasonlítva már önmagában is sokkal kisebb terhelést és szennyezést jelent környezetünk számára, de emellett árufuvarozási és logisztikai szolgáltatásaink nyújtása közben is fokozottan odafigyelünk a környezetvédelemre, zajcsökkentésre, baleset-megelőzésre, a megfelelő hulladékkezelésre.

A környezeti és társadalmi szempontok figyelembevétele mellett elköteleztük magunkat, hogy partnereink, megbízóink részére mindig az igényeiknek megfelelő, és a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk. Ennek érdekében cégünk:- integrált irányítási rendszert (IIR),

  • minőségirányítási rendszert (MIR),
  • munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszert (MEBIR),
  • környezetközpontú irányítási rendszert (KIR),
  • vasútbiztonság irányítási rendszert (BIR)

vezetett be és működtet.

A GYSEV CARGO Zrt. 2013-ban szerezte meg a teljes értékű „Vámjogi egyszerűsítések/biztonság és védelem” típusú, ún. AEOF-tanúsítványt.