GYSEV Cargo

A felelős vállalat

A GYSEV CARGO Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a mindennapi működésében felelős vállalatként tevékenykedjen az árufuvarozási piacon. Felelősséggel tartozunk a környezetünkért, a bolygónkért, a partnereinkért, a munkavállalóinkért, a társadalomért.

A vasúti árufuvarozás más fuvarozási módokkal összehasonlítva már önmagában is sokkal kisebb terhelést és szennyezést jelent környezetünk számára, de emellett árufuvarozási és logisztikai szolgáltatásaink nyújtása közben is fokozottan odafigyelünk a környezetvédelemre, zajcsökkentésre, baleset-megelőzésre, a megfelelő hulladékkezelésre.

 

A környezeti és társadalmi szempontok figyelembevétele mellett elköteleztük magunkat, hogy partnereink, megbízóink részére mindig az igényeiknek megfelelő, és a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk. Ennek érdekében cégünk:- integrált irányítási rendszert (IIR),

– minőségirányítási rendszert (MIR),

– munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszert (MEBIR),

– környezetközpontú irányítási rendszert (KIR),

– vasútbiztonság irányítási rendszert (BIR)

vezetett be és működtet.

 

A GYSEV CARGO Zrt. 2013-ban szerezte meg a teljes értékű „Vámjogi egyszerűsítések/biztonság és védelem” típusú, ún. AEOF-tanúsítványt.

Letöltések

Integrált irányítási rendszer

Egyéb