A GYSEV CARGO bevezette az Ab Ovo Rail Cargo IT platformját

A GYSEV CARGO bevezette az Ab Ovo Rail Cargo IT platformját

A GYSEV CARGO fontos lépést tett a digitalizálás terén az Ab Ovo korszerű vasúti árufuvarozási informatikai platformjának bevezetésével.

A GYSEV CARGO ma bejelentette, hogy az alapvető működési folyamatainak digitalizálását célzó innovatív IT-platform sikeres bevezetésével jelentős lépéseket tett adat- és ügyfélközpontú stratégiája megvalósításában. Az új Rail Cargo Platform bevezetése jelentős értéket hoz a vállalat működésébe.

A GYSEV CARGO bejelentette, hogy az alapvető működési folyamatainak digitalizálását célzó innovatív IT-platform sikeres bevezetésével jelentős lépéseket tett adat- és ügyfélközpontú stratégiája megvalósításában. Az új Rail Cargo Platform bevezetése jelentős értéket hoz a vállalat működésébe.

Az Ab Ovo által kifejlesztett platform célja, hogy egyszerűsítse és automatizálja a teherszállítási műveletek irányításának folyamatát. A platform lefedi az összes kulcsfontosságú vasúti árufuvarozási folyamatot - a szerződéseket, a szállítási megbízásokat, a tervezést és végrehajtást, a valós idejű nyomon követést, és az elszámolást. A platform a GYSEV CARGO meglévő rendszereit váltja fel, és integrálódik a GYSEV CARGO partneri rendszereivel, például az infrastruktúra-kezelőkkel és az ügyfelekkel, átfogó képet nyújtva a műveletekről, és lehetővé téve számukra, hogy valós időben, adatvezérelt döntéseket hozzanak.

"A digitalizáció a vasúti árufuvarozási ágazat egyik legfontosabb hajtóereje, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek az átalakító változásnak" - mondta Boda János, a GYSEV CARGO vezérigazgatója. "Az Ab Ovo megoldása lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűsítsük folyamatainkat, sokkal hatékonyabbak legyünk, javítsuk adataink pontosságát, és végső soron jobb élményt nyújtsunk ügyfeleinknek. Az Ab Ovo az informatikai platform szállítása mellett az alapvető folyamataink változásmenedzsmentjében is támogatott minket"

"Együtt dolgozunk a GYSEV CARGO csapatával ezen az innovatív projekten" - mondta Edwin Hageman, az Ab Ovo vezérigazgatója. "Rail Cargo platformunk segíteni fogja a GYSEV CARGO-t abban, hogy optimalizálja alapvető műveleteit. Lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyabbak legyenek, boldogabbá tegyék ügyfeleiket és alkalmazottaikat, de mindenekelőtt csökkenti a szénlábnyomukat, és így zöldebb üzemet működtetnek."

Az Ab Ovo Rail Cargo platformjának bevezetése fontos lépés a GYSEV CARGO adat- és ügyfélközpontú törekvései felé. A Rail Cargo platform számos előnnyel jár majd a GYSEV CARGO és ügyfelei számára, beleértve a jobb működési hatékonyságot, a költségcsökkentést és a nagyobb átláthatóságot. A platform várhatóan javítja a GYSEV CARGO azon képességét is, hogy gyorsan reagáljon a gyorsan változó vasúti árufuvarozási piac változásaira, lehetővé téve számára, hogy jobban megfeleljen ügyfelei igényeinek.


A GYSEV CARGO innovatív vasúti árufuvarozó Magyarországon és Ausztriában. A vállalat vasúti árufuvarozási szolgáltatások széles skáláját nyújtja magyarországi, ausztriai és más európai országok ügyfeleinek. A GYSEV CARGO elkötelezett amellett, hogy megbízható, költséghatékony és környezetbarát vasúti szállítási megoldásokat kínáljon ügyfeleinek.

Az Ab Ovo a digitális megoldások vezető szolgáltatója a szállítási és elosztási iparágak számára. Az Ab Ovo világszerte elkötelezett a vállalatok mellett, hogy a technológia erejével átalakítsák működésüket. A vállalat olyan innovatív informatikai platformok fejlesztésére specializálódott, amelyek segítségével a szervezetek optimalizálhatják működésüket, növelhetik hatékonyságukat és fokozhatják versenyképességüket a piacon. A vállalat bizonyítottan olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek javítják a termelékenységet, csökkentik a költségeket és növekedést biztosítanak ügyfeleik számára.

Kapcsolat - Ab Ovo: Barbara.roos@ab-ovo.com Phone: +1 617 306 2641

Kapcsolat - GYSEV CARGO: zentai.zoltan@gysevcargo.hu Phone: +36 (30) 403-58-01