Szolgáltatásaink » Logisztika » Új raktárberuházás

Új raktárberuházás

2010.06.11
2011.03.30

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretein belül 2008 őszén raktárkapacitás-bővítés tervezésébe kezdtünk. A legújabb technikával felszerelt, a modern kor kihívásainak teljes mértékben eleget tevő 6 600 m2-es raktár 2010 júniusában került átadásra. A magasépítésű, rámpakiegyenlítő dokkoló kapukkal, korszerű polcrendszerrel felszerelt raktárcsarnok mintegy 1,5 milliárd forintból valósult meg.

A beruházás keretén belül új eszköz- és géppark is beszerzésre került.

Az új raktárban bevezetett informatikai rendszer vonalkódos nyilvántartáson alapul, a polcrendszer minden rakathelye vonalkódos azonosítóval van ellátva. Továbbá minden betárolásra kerülő rakat egy, a rendszer által nyomtatott vonalkódos matricát kap, a betárolás során pedig mobil adatgyűjtők segítségével az összetartozó adatok rögzítésre kerülnek.

Az ügyfeleknek webes hozzáférés segítségével lehetőségük van raktárkészletük lekérdezése.

Metszet:

Alaprajz:

Beruházás korábbi fázisai (Németh Béla):


A projekt neve: Intermodális logisztikai fejlesztés a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.-nél (GOP-3.2.1-07/1-2008-0029)

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt rövid leírása: A projekt célja a GYSEV Zrt. intermodális logisztikai raktárkapacitása és a hozzá kapcsolódó géppark fejlesztése volt. A raktárkapacitás bővítése érdekében egy 6.630 m2 raktár került megépítésre, a szolgáltatási színvonalat emeli a nagy teherbírású polcrendszer, valamint a beszerzésre került 26 darab targonca a hozzájuk tartozó villahosszabbítókkal és hengermegfogókkal. Modern informatikai raktár-nyilvántartási rendszer került bevezetésre.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. - H-9400 Sopron, Mátyás király utca 19.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. - H-1139 Budapest, Váci út 83., telefon: +36(40)200 617

Irányító hatóság és közreműködő szervezet: