Hírek, aktualitások

GYSEV CARGO a Transport & Logistic ’17 szakmai vásáron

2017.05.24
2017.05.25

A GYSEV CARGO idén is részt vett a szállítási/szállítmányozói szakma, két évenként megrendezésre kerülő kiállításán a Transport & Logistic kiállításon Münchenben. Vállalatunk – öt másik társkiállítóval – a HUNGRAIL – Magyar Vasúti Egyesülés standján várta meglevő és potenciális partnereit és ügyfeleit.

A 4 napos (2017 május 9-12.) rendezvényen részt vevő csapatot, a január 1 óta hivatalban levő új vezérigazgató, Boda János vezette. Képviseltette magát a vállalat értékesítési és üzemviteli, operatív szakembergárdája is.

Intenzív munkával telt ez az időszak. Új partnerek és új technológiák/termékek megismerése mellett, a folyamatban levő projektekről is tárgyaltak a kollégák.

A GYSEV CARGO deklarált szándékának megfelelően, több tárgyalást folytatott más vasútvállalatokkal az esetleges üzemviteli vagy stratégiai együttműködésekről.

Az operatív együttműködéseket illetően az RTB Cargo-val a már működő együttműködési (operatív) szerződés kibővítéséről született megállapodás, amelyet a vállalatok vezetői a vásárban láttak el kézjegyükkel.

A GYSEV CARGO stratégiai együttműködési szándékát mi sem jelzi jobban, mint a TX Logistik AG-val aláírt másik dokumentum. Ez a szándéknyilatkozat a két, földrajzilag különböző területen működő logisztikai vállalat együttműködését hívatott optimalizálni, méghozzá az áruszállítási útvonalak tekintetében, egymáshoz kapcsolódó szolgáltatási palettával.